Dostava

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 60€ (452,07 kn).
Za narudžbe čija je vrijednost do 60€, naplatiti će se troškovi dostave u iznosu od 5,5€ (41,44 kune).

Narudžbe, za proizvode (težine do 30kg) koji su rasploživi, zaprimljene do 11:00 sati, isti dan ćemo zapakirati i predati dostavnoj službi. Da bi naručeni proizvodi stigli što je brže moguće, izabrali smo najoptimalniji put preko paketne dostave DPD.

Narudžbe za proizvode iznad 30 kg težine, šaljemo InTime dostavom i rok isporuke je do 3 radna dana.

Ukoliko je mjesto dostave otok, termin dostave će biti u skladu sa rasporedom dostave DPD službe, koji možete provjeriti na slijedećem linku. U izuzetnim situacija, termin dostave može biti i duži, uslijed nepredviđenih problema dostavne službe.

U slučaju plaćanja prilikom isporuke i plaćanja kreditnom karticom, proizvod će biti isporučen iz skladišta odmah nakon primitka narudžbe, a kod plaćanja unaprijed, proizvodi će biti isporučeni po izvršenoj uplati. Proizvodi će biti isporučeni sljedeći radni dan nakon uplate. U slučaju da proizvoda nema na zalihi, datum dostave javljamo na vaš telefonski broj.

Na dan dostave kontaktirati će vas dostavljač i dogovoriti detalje preuzimanja, te vam dati kontrolne brojeve vaših paketa i telefonski broj na kojem možete provjeriti točno vrijeme dostave.

Ukoliko želite osobno preuzeti narudžbu u našoj trgovini u Svetoj Nedelji, molimo da nam to naznačite u vašoj narudžbi u polju primjedba.


Trebate savjet? Kontaktirajte nas.

098 247 829     info@kraljzara.hr


Tečaj €/kn: 7,53450Dodano!

U košaricu