Dostava

Dostava je besplatna za sve narudžbe, bez obzira na vrijednost.

Narudžbe za proizvode na skladištu zaprimljene do 14:00 sati, do vas će stići slijedeći radni dan. Da bi naručeni proizvodi stigli što je brže moguće, izabrali smo najoptimalniji put preko paketne dostave DPD d.o.o..

Ukoliko je mjesto dostave otok, termin dostave će biti u skladu sa rasporedom dostave DPD službe, koji možete provjeriti na slijedećem linku. U izuzetnim situacija, termin dostave može biti i duži od 24 sata, uslijed nepredviđenih problema dostavne službe.

U slučaju plaćanja prilikom isporuke i plaćanja kreditnom karticom, proizvod će biti isporučen iz skladišta odmah nakon primitka narudžbe, a kod plaćanje unaprijed proizvodi će biti isporučeni po izvršenoj uplati. Proizvodi će biti isporučeni sljedeći radni dan nakon slanja. U slučaju da proizvoda nema na zalihi, datum dostave javljamo na vaš telefonski broj.

Na dan dostave kontaktirati će vas dostavljač i dogovoriti detalje preuzimanja, te vam dati kontrolne brojeve vaših paketa i telefonski broj na kojem možete provjeriti točno vrijeme dostave.

Ukoliko želite osobno preuzeti narudžbu u našoj trgovini u Svetoj Nedelji, molimo da nam to naznačite u vašoj narudžbi u polju primjedba.


Trebate savjet? Kontaktirajte nas.

098 247 829     info@kraljzara.hr

Dodano!

U košaricu