Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter

Looftlighter - #370015
Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter
Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter 1
Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter 2
Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter 3
Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter 4
Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter 5
Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter 6
Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter 7

Video
Električni upaljač na vrući zrak LooftLighter 8

569,00 kn
BESPLATNA DOSTAVA!
DOSTAVA SLIJEDEĆI RADNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽU CIJENU. više >Opis proizvoda

BRZO
Looftlighter (upaljač na zrak) omogućuje najbrži način paljenja roštilja ili kamina, za što će Vam trebati samo jedna minuta. Kada ste upalili gorivo u roštilju, pustite da se vatra razgori sama ili ubrzajte proces pomoću LooftLighter zračne tehnologije. Usmjerite upaljač u zapaljenu tvar (ugljen, briketi, drvo) i proces pripreme vatre završite u minuti.

SIGURNO
Looftlighter upaljač upaliti će vatru bez upotrebe otvorenog plamena i predstavlja najsigurniji način paljenja vatre. Kvalitetan aluminijski štit omogućuje brzo hlađenje upaljača nakon upotrebe.

EKOLOŠKI PRIHVATLJIVO
Za paljenje roštilja ili kamina nećete više trebati zapaljive tekućine ili kocke za potpalu. S LooftLighterom paljenje postaje lako i zabavno, uz upotrebu čistog, ekološki prihvatljivog vrućeg zraka bez štetnih mirisa.

Upute za korištenje

ROŠTILJI
Složite ugljen, brikete ili drva ( u daljnjem tekstu gorivo) u roštilj. Vrh upaljača usmjerite na vrh goriva. Kada vidite da se gorivo počinje iskriti, odmaknite upaljač nekoliko centimetara. Upaljač držite udaljen 10 cm i pričekajte da se gorivo do kraja razgori.

KAMINI
Kamin s LooftLighterom zapalimo nevjerojatno brzo i jednostavno. Ukoliko za potpalu koristite manje i suhe komade drva, paljenje ćete započeti samo dodirom upaljača na drvo, potom odmaknite upaljač na 10-ak cm i držite usmjeren na plamen. Za veće komade drva preporučamo postaviti smotuljak starog papira u sredinu i dotaknuti upaljačem za početak, po nastanku plamena odmaknuti i držati usmjereno do rasplamsavanja. LooftLighter je također odlično pomagalo za "zagrijavanje" dimnjaka-i oslobađanje zračnog protoka kroz dimovodne cijevi.

Tehnične lastnosti:
 • Dužina: 452 mm
 • Širina: 65 mm
 • Dubina: 65 mm
 • Težina: 880 g
 • Dužina električnog kabla: 3 metri
 • Napajanje: 230 v AC/50 Hz
 • Snaga 1800W
 • Temperatura 6000 C
 • Protok zraka 500l/min.tag-prod-3289