GARANCIJA CIJENE. →

Gourmet BBQ sistem - Dutch Oven posuda od lijevanog željeza 2 v 1

Weber   - #8857
Gourmet BBQ sistem -  Dutch Oven posuda od lijevanog željeza 2 v 1

165,00 €

(1243,19 kn)


RASPOLOŽIVO U SLJEDEĆIM VELIČINAMA

Opis proizvoda

Ovo višenamjenska posuđa nudi beskrajne mogućnosti na roštilju. 6,8-litreni Dutch oven od lijevanog željeza osigurava ravnomjernu raspodjelu i zadržavanje topline. Poklopac s dvostrukom funkcijom pretvara se u ravni tanjur koji peče sendviče ili savršeno peče pileća prsa i povrće. Emajliranje porculanom olakšava čišćenje. Djela se mogu koristiti zajedno ili odvojeno

Nova Weber GBS posuda od lijevanog željeza postati će najbolja višenamjenska posuda u vašoj kuhinji. Lijevano željezo je materijal koji se zbog svojih svojstava već dugo koristi u izradi kuhinjskih posuda-odlično provodi i akumulira toplinu unutar posude. Koristiti se može na svim roštiljima, ali i na klasičnim štednjacima na plin, staklokeramičkim na struju, čak i na induktivnim pločama i pećnicama. Uz pravilnu uporabu, zbog svoje robusne i kvalitetne izrade, služiti će vam u pripremi najraznolikijih jela dugi niz godina.

Posuda je namijenjena za duže pečenje; juhe, gulaši, razna variva dobiti će poseban okus ako ih pripremate na roštilju, ravnomjerna temperatura na cijeloj površini posude omogućuje pečenje domaćeg kruha i peciva, a hrana pripremljena u ovoj posudi držati će još dugo toplinu po završetku pripreme.

  • Veliki volumen, 6,8 litara, idealan je za pripremu hrane biti pržena i pirjana, za pečenje mesa, a za kuhanje variva i pečenje kruha.
  • Posuda od lijevanog željeza jednakomjerno raspoređuje i zadržava toplinu.
  • Emajlirana unutrašnjost - hrana se ne lijepi, olakšano čišćenje.
  • Masivni poklopac omogućuje ravnomjernu vlagu namirnica.
  • Otporna na hrđu.
  • Kompatibilna sa Weber Gourmet BBQ sistemom.
  • Dvogodišnja garancija.Tečaj €/kn: 7,53450Dodano!

U košaricu