GARANCIJA CIJENE. →

Keramički roštilj na ugljen Classic II Stand-Alone, 46 cm

Kamado Joe   - #KJ23NRHC
Keramički roštilj na ugljen Kamado Joe Classic II Stand-Alone, 46 cm

1.499,00 €

(11294,22 kn)


RASPOLOŽIVO U SLJEDEĆIM PROMJERU REŠETKE

Opis proizvoda

Najbolje izrađen, najsvestraniji, s najboljim jamstvom.

Kamado Joe Classic II je roštilj, smoker i pećnica u jednom, spreman za korištenje u roku 15 minuta. 3 cm debela robusna keramika odlično regulira i održava toplinu roštilja i omogućuje pečenje kod niskih i ekstremno visokih temperatura (82–400 i više stupnjeva). Izvrsna poroznost keramike odlično održava vlažnost mesa, zato je pečena hrana nevjerojatno sočna, obogaćena s pravom aromom roštilja. Stand-Alone verzija će biti idealan izbor ako ćete vaš novi Kamado Joe ugraditi u ljetnu ili profesionalnu kuhinju.

Potpuno novi ventil poklopca:
Patentirani ventil u cijelosti je izrađen od aluminija, te je otporan na hrđu. Kapica na ventilu omogućuje nesmetano pečenje i po mokrom vremenu, posebni zračni prorezi brinu za konstantan protok zraka kroz roštilj.

Stope za dizanje poklopca
Posebni sistem za podizanje poklopca umanjuju težinu poklopca za 90%. Sistem je razvijen u suradnji sa kompanijom Weber Knapp iz New Yorka kako bi se olakšalo podizanje vrlo teškog poklopca, te na taj način pečenje učinilo još jednostavnijim. Sistem ujedno sprečava nekontrolirano zatvaranje ili padanje poklopca prilikom stavljanja-okretanja namirnica.

Zasun od nehrđajućeg čelika
Zasun koji se automatski zatvara prilikom zatvaranja poklopca, drži poklopac tijesno priljubljen uz tijelo roštilja. Kod otvaranja automatski se otpušta.

Novi firebox
Poboljšana keramička posuda za pripremu ugljena s patentiranim izgledom razdijeljena je u pet jedinica, tako je spriječeno pucanje, bolje akumulira toplinu i otpornija je na veće pritiske.

Posuda za pepeo
Pepeo se skuplja u posudici na dnu roštilja koju po završetku pečenja jednostavno izvučemo te ispraznimo. Čišćenje Kamado roštilja doista je nevjerojatno jednostavno i brzo.

Žičana brtva sa staklenim vlaknima
Dvostruka brtva potpuno zadržava temperaturu roštilja. Izrađena je od čelične mrežice dodatno ojačane staklenim vlaknima, omogućiti će precizno brtvljenje prilikom otvaranja i zatvaranja poklopca dugi niz godina.

Jedinstven fleksibilan sistem pečenja “Divide & Conquer” omogućuje pečenje na dva ili čak tri različite razine, na direktnoj ili indirektnoj toplini u isto vrijeme. Tako ukupna površina pečenja na standardnom Kamado Joe roštilju promjera 46 cm iznosi nevjerojatnih 4258 cm 2 .

Roštilji Kamado Joe su pojam kvalitete. Kvalitetni materijali i unikatna tehnička rješenja su razlog, da ćete od sada kupovati jedino Kamado Joe roštilje. Keramički dijelovi imaju doživotno jamstvo, metalni dijelovi pet godina, a termometar godinu dana. Za profesionalnu upotrebu, svi dijelovi (kermički, metalni) imaju garanciju jednu godinu.

Kod kupnje Kamado Joe Classic II Stand-Alone, 46 cm, dobivate:
  • fleksibilan sistem pečenja “Divide & Conquer”,
  • keramički deflektor topline,
  • držač za rešetku,
  • greblicu za otklanjanje ugljena.

Tehničke osobine:
  • Tijelo roštilja od keramike otporne na visoke temperature, vanjština od keramičke glazure.
  • Veliki termometar s oznakama temperaturnih cona.
  • Ručka za dizanje od polietilena visoke gustoće.
  • Fleksibilan sistem pečenja koji obuhvaća nastavak, dvije polovine rešetaka od nehrđajućeg čelika i dva polovna deflektora topline.
  • Odvojiv spremnik za pepeo.
  • Gorište i zračni ventil od kovanog željeza.
  • Ognjeni obruč – keramika otporna protiv visokih temperatura.
  • Ventilacijska vratašca od nehrđajućeg čelika.
  • Dimenzije roštilja (š, v, d): 55,8 cm, 88,2 cm, 87 cm.
  • Promjer rešetke: 46 cm.
  • Težina: 85 kg.
  • Temperaturni raspon: 82 – 399 °C.

Kupci, koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:




Tečaj €/kn: 7,53450







Dodano!

U košaricu