Najbolje izrađen, najsvestraniji, s najboljim jamstvom. Kamado Joe Classic II je roštilj, smoker i pećnica u jednom, spreman za korištenje u roku 15 minuta. 3 cm debela robusna keramika odlično regulira i održava toplinu roštilja i omogućuje pečenje kod niskih i ekstremno visokih temperatura (82–400 i više stupnjeva). Izvrsna poroznost keramike odlično održava vlažnost mesa, zato je pečena hrana nevjerojatno sočna, obogaćena s pravom aromom roštilja. Stand-Alone verzija će biti idealan izbor ako ćete vaš novi Kamado Joe ugraditi u ljetnu ili profesionalnu kuhinju. Potpuno novi ventil poklopca: Patentirani ventil u cijelosti je izrađen od aluminija, te je otporan na hrđu. Kapica na ventilu omogućuje nesmetano pečenje i po mokrom vremenu, posebni zračni prorezi brinu za konstantan protok zraka kroz roštilj. Stope za dizanje poklopca Posebni sistem za podizanje poklopca umanjuju težinu poklopca za 90%. Sistem je razvijen u suradnji sa kompanijom Weber Knapp iz New Yorka kako bi se olakšalo podizanje vrlo teškog poklopca, te na taj način pečenje učinilo još jednostavnijim. Sistem ujedno sprečava nekontrolirano zatvaranje ili padanje poklopca prilikom stavljanja-okretanja namirnica. Zasun od nehrđajućeg čelika Zasun koji se automatski zatvara prilikom zatvaranja poklopca, drži poklopac tijesno priljubljen uz tijelo roštilja. Kod otvaranja automatski se otpušta. Novi firebox Poboljšana keramička posuda za pripremu ugljena s patentiranim izgledom razdijeljena je u pet jedinica, tako je spriječeno pucanje, bolje akumulira toplinu i otpornija je na veće pritiske. Posuda za pepeo Pepeo se skuplja u posudici na dnu roštilja koju po završetku pečenja jednostavno izvučemo te ispraznimo. Čišćenje Kamado roštilja doista je nevjerojatno jednostavno i brzo. Žičana brtva sa staklenim vlaknima Dvostruka brtva potpuno zadržava temperaturu roštilja. Izrađena je od čelične mrežice dodatno ojačane staklenim vlaknima, omogućiti će precizno brtvljenje prilikom otvaranja i zatvaranja poklopca dugi niz godina. Jedinstven fleksibilan sistem pečenja “Divide & Conquer” omogućuje pečenje na dva ili čak tri različite razine, na direktnoj ili indirektnoj toplini u isto vrijeme. Tako ukupna površina pečenja na standardnom Kamado Joe roštilju promjera 46 cm iznosi nevjerojatnih 4258 cm 2 . Roštilji Kamado Joe su pojam kvalitete. Kvalitetni materijali i unikatna tehnička rješenja su razlog, da ćete od sada kupovati jedino Kamado Joe roštilje. Keramički dijelovi imaju doživotno jamstvo, metalni dijelovi pet godina, a termometar godinu dana. Za profesionalnu upotrebu, svi dijelovi (kermički, metalni) imaju garanciju jednu godinu.
Tehničke osobine:
|