Keramički roštilj Kamado Joe III je nasljednik iznimno popularnog modela Classic II. Kao najnapredniji proizvođač keramičkih roštilja, firma Kamado Joe iznenađuje s novim inovacijama kao što su obnovljena i redizajnirana kolica, revolucionaran hiperbolični uložak i mogućnost pečenja na tri nivoa. Kamado Joe Classic III je roštilj, smoker i pećnica u jednom, spreman za upotrebu već za 15 minuta. Dobra 3 cm debela robusna keramika odlično regulira i zadržava temperaturu roštilja i omogućuje vam pečenje pri nižim temperaturama, te izuzetno visokim (82-400 i više Co). Iznimna poroznost keramike odlično zadržava vlagu u mesu, zato je pečena hrana nevjerojatno sočna, oplemenjena pravom aromom roštilja. Jedinstveni fleksibilni sistem pečenja“ Divide & Conquer“ omogućuje pečenje na dva ili čak tri nivoa istodobno, na direktnoj ili indirektnoj toplini. Nova kolica od lijevanog aluminija Obnovljena, estetski lijepa kolica, omogućuju jednostavno premještanje roštilja. Nova kolica nude prostor za odlaganje i pospremanje pribora. Revolucionaran hiperbolični uložak Uložak poboljšava protok i kruženje zraka i tako kovitla dim koji daje hrani onaj originalni okus roštilja. Police od lijevanog aluminija Neuništive police za odlaganje, ostati će nepromijenjene iako na njih odložite vruću rešetku roštilja. Obnovljeni gornji ventilator za potpunu kontrolu Patentirani ventilator u potpunosti je izrađen od aluminija i otporan je na hrđu. S novom kapom, također vam omogućuje pečenje na otvorenom-kiši, a posebni zračni utori osiguravaju da odlazak zraka iz rešetke ostane konstantan. Podizanje poklopca Prilikom podizanja poklopca posebne šarke smanjuju težinu do 90%. Konstruirani su u suradnji s tvrtkom Weber Knapp iz New Yorka kako bi se olakšalo otvaranje kompaktnog poklopca te olakšalo pečenje i istovremeno spriječio pad poklopca. Brava od nehrđajućeg čelika Zasun se aktivira samo kada je poklopac zatvoren i drži poklopac u sigurnom položaju dok ga ponovno ne otvorite. Potpuno izmijenjeno ložište Poboljšano ložište s patentiranim dizajnom dijeli posudu s 5 ploča kako bi se spriječilo pucanje, bolje održava temperaturu i povećava pritisak. Vađenje pepeljare Pepeo se skuplja u posudicu ispod rešetke, koja se nakon upotrebe lako izvuče i isprazni. Čišćenje Kamado Joe roštilja uvijek je jednostavno i brzo. Brtva izrađena od staklenih vlakana Brtva dvostruke debljine u potpunosti zadržava temperaturu u roštilju. Izrađena je od čelične mreže i dodatno ojačana slojem staklenih vlakana, kako bi izdržala brojna otvaranja-zatvaranja poklopca dugi niz godina. Kamado Joe roštilji pojam su kvalitetnog koncepta. Kvalitetni materijali i jedinstvena tehnička rješenja odlučuju pri odabiru upravo Kamado Joe roštilja. Keramički dijelovi imaju doživotnu garanciju, na metalne dijelove 5 godina, a na termometar 1. godinu.
Tehničke karakteristike roštilja:
|