Uz meso s najboljih svjetskih farmi naučit ćemo sve o njegovom zrenju i pripremi. Kroz priču o mesu upoznat ćemo sve tajne dobrog steaka - od zametka, uzgoja, rezanja, zrenja i pečenja...
Što ćemo naučiti? Provest ćemo dan zajedno i saznati mnoge tajne pravog kralja roštilja: - zrenje mesa,
- pečenje mesa,
- karamelizacija mesa,
- pečenje savršenog steaka na roštilju,
- upotreba termometra za pečenje.
Zajedno ćemo pripremiti sljedeća jela: - carpaccio i biftek tartar,
- New York Strip (America Prime),
- plućni file (Argentina, Irska),
- mliječni odojak (Italija)
- suho odležani RibEye s kostima (Irska),
- wet aged RibEye (Irska),
- Američki bizon rebrasti (SAD)
- banane s čokoladom i orasima
Trajanje akademije: 12:00 - 18:00 sati Cijena uključuje: - hrana,
- neograničena količina pića,
- pregača,
- recepti
Broj mjesta je ograničen na 25 osoba |