Uz meso s najboljih svjetskih farmi naučit ćemo sve o njegovom zrenju i pripremi. Probat ćemo vrhunsko meso iz Japana (Wagyu), Argentine, Irske i Kanade. Kroz uživanje u mesu upoznat ćemo sve tajne dobrog steaka - od zametka, uzgoja, rezanja, zrenja i pečenja...
Što ćemo naučiti? Provest ćemo dan zajedno i saznati mnoge tajne pravog kralja roštilja: - zrenje mesa,
- pečenje mesa,
- karamelizacija mesa,
- pečenje savršenog steaka na roštilju,
- upotreba termometra za pečenje.
Zajedno ćemo pripremiti sljedeća jela: - Carpaccio (argentinski tenderloin),
- roastbeef (Kanada),
- tenderloin - plućni file (Argentina),
- suho odležani Ribeye s kostima (Irska),
- mokro zrenje Ribeye (Irska),
- Bresse piletina - kralj kokoši (Francuska),
- Wagyu A4-A5 (Japan),
- desert sa žara.
Trajanje akademije: 12:00 - 18:00 sati Cijena uključuje: - hrana,
- neograničena količina pića,
- pregača,
- recepti
Broj mjesta je ograničen na 25 osoba |