O nama


Kralj žara najveća je hrvatska online trgovina i prodajni salon roštilja i opreme.

Počeli smo kao online trgovina Kupi-rostilj.hr sa prodajom Weber roštilja. Postepeno smo unaprijedili tu trgovinu i razvili novu internet trgovinu KraljZara.hr. gdje pored najvećeg mogućeg asortimana roštilja i opreme možete pronaći i mnoštvo raznih savjeta i recepata-zapravo odgovore na sva moguća pitanja kako biste svojim gostima pripremili vrhunski gurmanski doživljaj.

Podizanje kulture pripreme roštilja
Naša vizija je podizanje kulture pripreme hrane na roštilju. S tim ciljem razvili smo Akademiju Kralj žara, na kojoj vas podučavamo, kako dobiti najbolje od roštiljanja. Priprema hrane na roštilju je više od pripreme čevapčića i piletine što polaznici naše akademije itekako savladaju.

Sve što vam je potrebno za izvanredan roštilj
Naš je cilj, omogućiti vam sve potrebno za izvanredan roštilj, od kvalitetnih roštilja Weber i Kamado Joe do velikog izbora dodatne opreme, premium mesa, a uskoro ćemo Vam, predstaviti i vlastite začine i umake, Kralj žara.

Pečemo sa vama i za vas
Naš program Akademije Kralj žara svake godine polazi više od 300 ljubitelja roštilja. Također, svake godine organiziramo i zajednički piknik-KickOff sezone, na kojem sudionici degustiraju specijalitete Kralja žara ili se natječu u pripremi najboljih jela na roštilju. Za sve one koji žele iskusiti pripremu pravog roštilja na vlastitim domjencima, nudimo i catering. Na vaš domjenak dovozimo roštilje i meso te pripremamo na licu mjesta vašim gostima.

Tu smo i stalno se trudimo, da vam ponudimo sve što trebate za odličan roštilj, od roštilja i pribora do kvalitetnog mesa i naravno savjeta. Dakle, trebate li roštilj, dodatni pribor ili savjete za bolji roštilj? Kontaktirajte nas.


Lista svih proizvodaBesplatna dostava

Za sve narudžbe proizvoda koje imamo na zalihi, jamčimo 24-satnu besplatnu dostavu radnim danima. Naši dostavljači će vas kontaktirati i sa vama dogovoriti detalje isporuke.

100% sigurna kupnja

Plaćanje po preuzimanju, po predračunu, s Paypal-om ili kreditnim karticama MasterCard, Visa, American Express bez rizika od zlouporabe. Osim toga, pružamo potpunu sigurnost vaših osobnih podataka.

Izbor proizvoda

Dilemu oko odabira proizvoda prepustite nama; proučili smo i testirali proizvode, te vam olakšavamo kupnju savjetima ili video linkom. Svi proizvodi u našoj trgovini su visokokvalitetni proizvodi svjetski priznatih proizvođača.

Prodajni salon

Posjetite nas u našem izložbeno-prodajnom salonu na adresi Vodovodna 1, Samoborski Novaki, Sveta Nedelja, gdje ćemo vam najbolje pružiti informacije o našem asortimanu proizvoda i reći vam puno korisnih savjeta.