Plinski roštilj Spirit II E-210 GBS

Weber   - #44010175
Plinski roštilj Weber Spirit II E-210 GBS

649,90 €

(4896,67 kn)


RASPOLOŽIVO U SLJEDEĆIM DIMNZIJAMA REŠETKE

Opis proizvoda

Dobro došli u Weber obitelj! Sa potpuno obnovljenim plinskim roštiljem Weber Spirit II E-210 GBS sa dva plamenika postići ćete još bolje rezultate prilikom roštiljanja. Opremljen je sa praktičnim bočnim policama za odlaganje tanjura i pladnjeva, te vješalicama za pribor. Sa sistemom paljenja GS4 visoke učinkovitosti i mogućnošću povezivanja s bluetooth termometrom iGrill 3, plinski roštilj Weber Spirit II E-210 GBS pružiti će vam nevjerojatno iskustvo pečenja. Radi svojih dimenzija čini idealan izbor za vlasnike balkona i manjih terasa.

Rešetka za pečenje ovoga roštilja je izrađena od lijevanog željeza presvučena keramikom. Kako biste lako vaš roštilj pretvorili u pravu malu kuhinju na otvorenom, tu je GBS sistem rešetke sa zamjenjivom sredinom koja pruža nebrojene mogućnosti pripreme uporabom dodataka iz Weberovog Gourmet BBQ sistema.

Tehničke osobine:
 • Dimenzije rešetke: 52 x 44 cm
 • Dimenzije rešetke za grijanje: 46,8 x 11,4 cm
 • Dimenzije s otvorenim poklopcem (visina, širina, dubina): 145 cm, 122 cm, 66 cm
 • Dimenzije sa zatvorenim poklopcem ( visina, širina, dubina): 113 cm, 122 cm, 66 cm
 • Poklopac od emajliranog čelika
 • Snaga plamenika: 7,8 kW
 • Dva visokoučinkovita plamenika, sistem paljenja GS4
 • GBS rešetka od lijevanog željeza
 • Profili Flavorizer Bars od emajliranog čelika
 • Priprema za termometar iGrill 3
 • 10 godina garancije na sve dijelove

GS4 multifunkcijski sistem pečenja
 1. High performance plamenici - Unikatno oblikovani plamenici pružaju konstantan dotok plina u svim smjerovima i tako optimalno raspoređuju toplinu na cijeloj površini roštilja-hrana će biti jednakomjerno pripremljena neovisno o tome na kojem dijelu roštilja se nalazila.
 2. Čelični profili Flavorizer™ - Klasični profili već dugo poznati korisnicima Weber roštilja. To su posebno oblikovani V profili sa trostrukom funkcijom. Štite plamenike od masnoće i prljavština, distribuiraju jednakomjernu toplinu po roštilju, a višak masnoće ili marinade koji kapne na njih pretvaraju u dim i paru što će dati hrani nevjerojatan okus po dimu.
 3. Sistem za odvajanje masnoće - Patentirani sistem odvodnje sa povećanom posudom za skupljanje masnoća, omogućuje brzo i jednostavno čišćenje vašeg roštilja po završetku pečenja i sprečava paljenje masti, nema otvorenog plamena i zagaranja hrane. Sva masnoća i ostaci koji ne padnu na profile, slijevaju se po stjenkama roštilja u posudu koju ćete jednostavno izvući, izliti nakupljeni sadržaj, oprati i vratiti na mjesto za slijedeću uporabu.

Kupci, koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:
Tečaj €/kn: 7,53450Dodano!

U košaricu