Plinski roštilj Spirit II E-320 GBS

Weber   - #45012175
Plinski roštilj Weber Spirit II E-320 GBS

899,90 €

(6780,30 kn)


RASPOLOŽIVO U SLJEDEĆIM DIMNZIJAMA REŠETKE

Opis proizvoda

Dobro došli u Weber obitelj! S potpuno obnovljenim plinskim roštiljem Weber Spirit II E-320 GBS s tri plamenika postići ćete još bolje rezultate prilikom roštiljanja. Opremljen je praktičnim bočnim policama za odlaganje tanjura i pladnjeva te vješalicama za pribor. Sa sistemom paljenja GS4 visoke učinkovitosti i mogućnošću povezivanja s Bluetooth termometrom iGrill, ovaj plinski roštilj pružit će vam nevjerojatno iskustvo pečenja. Radi svojih dimenzija bit će idealan izbor za vlasnike balkona i manjih terasa.

Rešetka za pečenje ovoga roštilja je izrađena od lijevanog željeza presvučenog keramikom. Kako biste lako vaš roštilj pretvorili u pravu malu kuhinju na otvorenom, tu je GBS sistem rešetke sa zamjenjivom sredinom koja pruža nebrojene mogućnosti pripreme uporabom dodataka iz Weberovog Gourmet BBQ sistema.

Tehničke osobine:
 • Dimenzije rešetke: 60 x 46 cm
 • Dimenzije rešetke za grijanje: 55,7 x 11,4 cm
 • Dimenzije s otvorenim poklopcem: visina 145 cm, širina 132 cm, dužina 66 cm
 • Dimenzije sa zatvorenim poklopcem: visina 113 cm, širina 132 cm, dužina 66 cm
 • Poklopac od emajliranog čelika
 • Snaga plamenika: 8,8 kW
 • Tri visokoučinkovita plamenika, sistem paljenja GS4
 • Dodatno kuhalište sa strane
 • GBS rešetka od lijevanog željeza
 • Profili Flavorizer Bars od emajliranog čelika
 • Priprema za termometar iGrill 3
 • 10 godina garancije na sve dijelove

GS4 multifunkcijski sistem pečenja
 1. High performance plamenici – unikatno oblikovani plamenici pružaju konstantan dotok plina u svim smjerovima i tako optimalno raspoređuju toplinu na cijeloj površini roštilja – hrana će biti jednakomjerno pripremljena neovisno o tome na kojem dijelu roštilja se nalazila.
 2. Čelični profili Flavorizer™ - klasični profili već dugo poznati korisnicima Weber roštilja. To su posebno oblikovani V profili s trostrukom funkcijom. Štite plamenike od masnoće i prljavština, distribuiraju jednakomjernu toplinu po roštilju, a višak masnoće ili marinade koji kapne na njih pretvaraju u dim i paru što će dati hrani nevjerojatan okus po dimu.
 3. Sistem za odvajanje masnoće – patentirani sistem odvodnje s povećanom posudom za skupljanje masnoća, omogućuje brzo i jednostavno čišćenje vašeg roštilja po završetku pečenja i sprečava paljenje masti, nema otvorenog plamena i zagaranja hrane. Sva masnoća i ostaci koji ne padnu na profile, slijevaju se po stijenkama roštilja u posudu koju ćete jednostavno izvući, izliti nakupljeni sadržaj, oprati i vratiti na mjesto za sljedeću uporabu.


Glavne značajke

Rešetka:60x46 cm, lijevano željezo
Broj plamenika:3+1
Ukupna snaga:11,3 kW
Snaga plamenika:8,8 kW
Snaga bočnog plamenika:2,5 kW
Plin:plinska boca – 30 mbar
Paljenje:elektronsko
Materijal:nehrđajući čelik
✔ GBS rešetka
✔ Termometar ugrađen u poklopac
✔ Sklopive radne police


Kupci, koji su kupili ovaj proizvod, također su kupili:
Tečaj €/kn: 7,53450Dodano!

U košaricu