Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube

Höfats - #020101
Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube
Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube 1
Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube 2
Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube 3
Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube 4
Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube 5
Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube 6
Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube 7
Roštilj, ložište ili sjedalo Höfats Cube 8
1.867,50 kn
2.490,00 kn Sniženo -25%
BESPLATNA DOSTAVA!
DOSTAVA SLIJEDEĆI RADNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽU CIJENU. više >


Dozvolite, da vam pomognemo odabrati pravi proizvod! Stručna pomoć:
01 337 33 30
Posjetite nas?Opis proizvoda

Cube je košara koja svojim transformacijama iz ložišta u roštilj ili sjedalicu, stolić, korisnu površinu za rad ili odlaganje, jednostavno oduševljava. Osmišljena je kao kocka u kojoj ćete zapaliti vatru za posebnu atmosferu kod druženja na otvorenom, a dodatkom rešetke u trenutku će se pretvoriti u roštilj. Prorezi na kocki omogućuju namještanje rešetke na 5 razina udaljenosti od žara, te se tako iskorištava i jaka vatra i slabi žar za pripremu hrane. Posuda ložišta unutar kocke posebno je izvedena na način da prilikom okretanja kocke uvijek ostaje u vodoravnom položaju, nema ispadanja pepela ili žara. Jednostavno okrenite kocku naopako i vatra se gasi zbog nedostatka kisika. U okrenutom položaju stavite drvenu ploču u utore i dobili ste praktičnu sjedalicu ili stolić za odlaganje.

Tehničke osobine:
 • Izrada-čelik, pjeskaren, vrlo otporan na visoke temperature
 • Dimenzije- d 43, š 43, v 44 cm
 • Težina 15 kg
 • Rešetka za roštilj i daska za sjedenje od bambusovog drveta kupuju se posebno


 
Skupaj:Slični proizvodi

tag-prod-3314


Lista svih proizvodaBesplatna dostava

Za sve narudžbe proizvoda koje imamo na zalihi, jamčimo 24-satnu besplatnu dostavu radnim danima. Naši dostavljači će vas kontaktirati i sa vama dogovoriti detalje isporuke.

100% sigurna kupnja

Plaćanje po preuzimanju, po predračunu, s Paypal-om ili kreditnim karticama MasterCard, Visa, American Express bez rizika od zlouporabe. Osim toga, pružamo potpunu sigurnost vaših osobnih podataka.

Izbor proizvoda

Dilemu oko odabira proizvoda prepustite nama; proučili smo i testirali proizvode, te vam olakšavamo kupnju savjetima ili video linkom. Svi proizvodi u našoj trgovini su visokokvalitetni proizvodi svjetski priznatih proizvođača.

Prodajni salon

Posjetite nas u našem izložbeno-prodajnom salonu na adresi Vodovodna 1, Samoborski Novaki, Sveta Nedelja, gdje ćemo vam najbolje pružiti informacije o našem asortimanu proizvoda i reći vam puno korisnih savjeta.