Roštilj na ugljen Höfats Cone

Höfats - #010101
Roštilj na ugljen Höfats Cone
Roštilj na ugljen Höfats Cone 1
Roštilj na ugljen Höfats Cone 2
Roštilj na ugljen Höfats Cone 3
Roštilj na ugljen Höfats Cone 4
Roštilj na ugljen Höfats Cone 5
Roštilj na ugljen Höfats Cone 6
Roštilj na ugljen Höfats Cone 7
Roštilj na ugljen Höfats Cone 8
3.667,50 kn
4.890,00 kn Sniženo -25%
BESPLATNA DOSTAVA!
DOSTAVA SLIJEDEĆI RADNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽU CIJENU. više >


Dozvolite, da vam pomognemo odabrati pravi proizvod! Stručna pomoć:
01 337 33 30
Posjetite nas?Opis proizvoda

Cone je prvi roštilj na ugljen kod kojeg možete podešavati visinu ložišta naspram rešetke za pečenje. Posebno oblikovanom ručkom ložište se pomiče bliže ili dalje od zone pečenja čime direktno određujete temperaturu i zone (direktnog ili indirektnog) pečenja. Posuda za pepeo olakšava čišćenje i onemogućuje da pepeo leti izvan roštilja. Rešetka za pripremu hrane izvedena je u dva nivoa, tako da se veličina radne površine povećava i omogućuje pripremu najraznovrsnijih jela. Poklopac s ugrađenim termometrom čuva toplinu i ubrzava pripremu namirnica, a u kombinaciji s varijabilnim ložištem omogućuje potpunu kontrolu željene temperature u procesu pripreme.

Tehničke osobine
 • Izrada iz 100% nehrđajućeg čelika, otpornog na visoke temperature, pregaranje i hrđanje
 • Donja rešetka promjera 46 cm, izvedena u dva dijela, direktna zona
 • Gornja rešetka promjera 50 cm, jedna polovica, indirektna zona
 • Dodatne dvije vješalice za pribor
 • Dimenzije d 60, š 60, v 105 cm
 • Težina 17 kg

Ovaj roštilj, pored svoje raznovrsne primjene i visoke kvalitete izrade, dobitnik je i brojnih nagrada za inovativnost i dizajn. Nakon roštiljanja može se pretvoriti u otvoreno ložište, te će na taj način ispuniti i ostvariti potpuni doživljaj boravka i druženja uz hranu na otvorenom. 
Skupaj:Slični proizvodi

tag-prod-3312


Lista svih proizvodaBesplatna dostava

Za sve narudžbe proizvoda koje imamo na zalihi, jamčimo 24-satnu besplatnu dostavu radnim danima. Naši dostavljači će vas kontaktirati i sa vama dogovoriti detalje isporuke.

100% sigurna kupnja

Plaćanje po preuzimanju, po predračunu, s Paypal-om ili kreditnim karticama MasterCard, Visa, American Express bez rizika od zlouporabe. Osim toga, pružamo potpunu sigurnost vaših osobnih podataka.

Izbor proizvoda

Dilemu oko odabira proizvoda prepustite nama; proučili smo i testirali proizvode, te vam olakšavamo kupnju savjetima ili video linkom. Svi proizvodi u našoj trgovini su visokokvalitetni proizvodi svjetski priznatih proizvođača.

Prodajni salon

Posjetite nas u našem izložbeno-prodajnom salonu na adresi Vodovodna 1, Samoborski Novaki, Sveta Nedelja, gdje ćemo vam najbolje pružiti informacije o našem asortimanu proizvoda i reći vam puno korisnih savjeta.