Riječ Kamado znači starinski azijski BBQ roštilj. Kamado je pećnica debelih stijenki koja daje bogat okus dimljenog mesa, ribe i povrća. Stoljećima je gotovo nepromijenjen. Zrak struji u kamado keramičkoj peći kroz njeno keramičko kućište i izlazi kroz kupolu s ventilacijom, oživljavajući ugljen kao dim i toplinu. Kamado Joe Kettle Joe roštilj na ugljen ima brojne prednosti, na njemu možete dimiti hranu po svom ukusu, a temperaturu možete regulirati izuzetno jednostavno. Zbog svog dizajna, raspodjela topline je ravnomjerna, nema vrućih točaka. Mnogo je ekonomičniji i čišći od većine roštilja. Kettle Joe je svestrani kamado, savršen za druženje s prijateljima. Također je opremljen revolucionarnom SlōRoller hiperboličnom dimnom komorom za savršeno dimljenje na niskim temperaturama i redizajniranim premium kolicima. Učinkovito keramičko ložište omogućuje duže vrijeme pečenja s manje ugljena. Visina poklopca je podesiva, tako da možete jednostavno umetnuti hiperboličnu dimnu komoru SlōRoller za dimljenje na temperaturama do 260 °C. Ako uklonite hiperboličnu dimnu komoru SlōRoller, spustite šarku poklopca za pečenje na roštilju na temperaturama do 371 ° C. Preklopne bočne police omogućuju veću površinu za pripremu tijekom upotrebe. Ladica za pepeo omogućuje vam čišćenje pepela bez uklanjanja unutarnjih komponenti, što rezultira brzim i lakim čišćenjem.
Kupnjom Kamado Joe Kettle Joe roštilja promjera 56 cm dobivate:
Tehničke karakteristike roštilja:
Doživotno jamstvo na keramičke dijelove Kamado Joe jamči da svi keramički dijelovi nemaju nedostataka u materijalu i izradi te stoga nudi doživotno jamstvo na keramičke dijelove sve dok je roštilj u vlasništvu prvobitnog kupca. 5 godina jamstva na metalne dijelove Kamado Joe jamči da svi metalni dijelovi nemaju nedostataka u materijalu i izradi. Jamstvo na sve metalne dijelove je 5 godina od datuma kupnje. Metalni dijelovi uključuju kolica, ventilacijski otvor, rešetkasti sustav i mehanizam za otvaranje. |