Roštilj na ugljen Weber Kettle Plus GBS, 47cm

Weber - #13601004
Roštilj na ugljen Weber Kettle Plus GBS, 47cm
Roštilj na ugljen Weber Kettle Plus GBS, 47cm 1
Roštilj na ugljen Weber Kettle Plus GBS, 47cm 2
Roštilj na ugljen Weber Kettle Plus GBS, 47cm 3
Roštilj na ugljen Weber Kettle Plus GBS, 47cm 4
1.444,92 kn
1.699,90 kn Sniženo -15%
BESPLATNA DOSTAVA!
DOSTAVA SLIJEDEĆI RADNI DAN.

GARANTIRAMO NAJNIŽU CIJENU. više >


Dozvolite, da vam pomognemo odabrati pravi proizvod! Stručna pomoć:
01 337 33 30
Posjetite nas?Opis proizvoda

Novi Weber Kettle Plus GBS 47 cm, roštilj na ugljen oblikovan je na način da zauzima što manje prostora - ali tako da ne utječe na funkcionalnost i kvalitetu. Klasični model Kettle sada je nadograđen s mnoštvom funkcija koje vam sada omogućuju pripremu zahtjevnijih i složenijih jela.
Kontrola temperature vrlo je važna, stoga modeli Kettle Plus imaju ugrađeni termometar u poklopcu roštilja, nema zagorjelog mesa i uništene zabave. Samu temperaturu roštilja lako regulirate pomoću otvora na poklopcu i posudi roštilja; otvaranjem i zatvaranjem otvora kontrolirate temperaturu protokom kisika kroz roštilj - više kisika, jače gorenje, viša temperatura - manje kisika, slabije gorenje, niža temperatura. One Touch sistem omogućuje lako čišćenje, pomicanjem propelera izbacujete pepeo u posudu kroz otvore za zrak; brz i efikasan način čišćenja. Tuck-Away držač poklopca omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje poklopca roštilja, na ručkama roštilja su vješalice za odlaganje pribora, a nova rešetka za ugljen ima udubinu za kocke za potpalu koje još brže pale vaš roštilj. Rešetka s Gourmet BBQ sistemom daje mogućnost primjene dodataka za pripremu najraznolikijih jela i tehnika pripremanja namirnica na roštilju (nije jedino kompatibilan za Dutch Oven posudu od lijevanog željeza, starije modele Weber woka i nastavak za pečenje pilića i povrća).

Weber roštilji imaju višestruko veći vijek trajanja od ostalih roštilja zbog uporabe najkvalitetnijih materijala u procesu proizvodnje. Svi roštilji su izrađeni od najkvalitetnijeg američkog čelika, koji se na 870°C prekriva slojem porculana koji sprečava hrđanje i bolje iskorištava temperaturu. Kotači od kvalitetne plastike te nogice od aluminija otporni su na loše vremenske uvjete.

Tehničke osobine:
 • Kromirana pregibna rešetka sa pomičnom sredinom, pripremljena za uporabu dodataka Gourmet BBQ sistema
 • Termometar ugrađen u poklopac roštilja
 • 10 godišnja garancija na kotao i poklopac
 • Nogice roštilja povišene na idealnu visinu rada
 • Vješalice za pribor integrirane na ručci poklopca
 • Toplotni štit ispod ručke poklopca
 • Poklopac i kotao emajlirani porculanom
 • Poboljšana posuda za prihvat pepela (lakše skidanje i uklanjanje pepela)
 • OneTouch sistem za čišćenje od nehrđajućeg čelika
 • Držač poklopca Tuck-Away ™
 • Kotači gumirani, otporni na udarce i loše vrijeme
 • Promjer rešetke: 47 cm
 • Dimenzije (visina, širina, dubina): 97x58x62 cm
 • Težina 16.1 kg


 
Skupaj:tag-prod-3273


Lista svih proizvodaBesplatna dostava

Za sve narudžbe proizvoda koje imamo na zalihi, jamčimo 24-satnu besplatnu dostavu radnim danima. Naši dostavljači će vas kontaktirati i sa vama dogovoriti detalje isporuke.

100% sigurna kupnja

Plaćanje po preuzimanju, po predračunu, s Paypal-om ili kreditnim karticama MasterCard, Visa, American Express bez rizika od zlouporabe. Osim toga, pružamo potpunu sigurnost vaših osobnih podataka.

Izbor proizvoda

Dilemu oko odabira proizvoda prepustite nama; proučili smo i testirali proizvode, te vam olakšavamo kupnju savjetima ili video linkom. Svi proizvodi u našoj trgovini su visokokvalitetni proizvodi svjetski priznatih proizvođača.

Prodajni salon

Posjetite nas u našem izložbeno-prodajnom salonu na adresi Vodovodna 1, Samoborski Novaki, Sveta Nedelja, gdje ćemo vam najbolje pružiti informacije o našem asortimanu proizvoda i reći vam puno korisnih savjeta.