GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE. → Bourbon umak
Nejc PEŠEC Podijeli sa prijateljima Upotreba: perad, tvrđi komadi mesa pogodni za duže indirektno pečenje
Količina: 800 ml
Sastojci: - 480 ml ketchupa
- 120 ml soka limuna
- 4 žlice smeđeg šećera
- 4 žlice jabučnog octa
- 2 žlici umaka worcestershire
- 2 žličice senfa u prahu
- 1 žličica luka u prahu
- 1 žličica češnjaka u prahu
- 4 žlice meda
- 240 ml bourbona
Izmiješamo sve sastojke u velikoj tavi do vrenja, zatim smanjimo temperaturu i miješamo dok se umak ne zgusne. Ovaj umak možemo koristiti kao prilog ili kao preljev za premazivanje mesa tijekom pečenja. U hermetički zatvorenoj staklenoj posudi umak možemo čuvati do 14 dana.
Preporučujemo:
156,90 €
100,00 €
349,90 €
1.599,00 €
599,00 €
649,90 €
Tečaj €/kn: 7,53450