Kako ispeći svinjska rebra u roštilju La Caja China

Podijeli sa prijateljima


U roštilju La Caja China vrlo lako ćete ispeći cijela svinjska rebra. Kako? Držite se sljedećih uputa i iznenadite svoje goste.

  • Stavite rebra (s kostima prema gore) u držač.
  • Stavite meso u roštilj.
  • Pokrijte roštilj za pod peku s posudom za pepel i rešetkom za ugljen.
  • Istresite 7 kg (model # 1) ili 8 kg (model # 2) ugljena na roštilj i zapalite ga.
  • Nakon što gori (20-25 minuta), ravnomjerno ga rasporedite po rešetki. Možete početi s kuhanjem.
  • Lahko pričnete s kuhanjem.
  • Nakon jednog sata (prvi sat), otvorite roštilj i okrenite rebra. Kad zatvorite roštilj, dodajte još 4 kg ugljena. Ako pripremate veći komad svinjskih rebra, spojite termometar sa sondom.
  • Nemojte dodavati ugljen i nastavite s kuhanjem, dok ne postignete željenu temperaturu.

Svježa svinjetina: srednje pečena 71 °C, dobro pečena 76 °C.

VAŽNO: Ne otvarajte roštilj dok meso ne postigne željenu temperaturu.












Dodano!

U košaricu