- Ukupno:55 minuta
- Vrijeme pripreme:25 minuta
- Vrijeme pečenja:30 minuta
- Način pečenja:izravan, srednja temperatura
SASTOJCI
- 4 osobe
- 500g salame, izrezati na 2-3 cm kolutove
- 340g svježih mahuna, narezanih
- 300g krumpira, 3 cm debele komade
- 150g mrkve, 5mm kolutići
- 1 veliki luk, sjeckani
- 1 žličica soli
- papar po ukusu
- 1 žlica maslinovog ulja
- 80ml vode
- 5g maslaca
PRIPREMA
U velikoj zdjeli pomiješati sve povrće, kobasice i ulje. Uzeti veliki komad folije, namašteni, istresti povrće i kobasicu, dodati komadić maslaca. Popapriti i posoliti. Saviti rubove folije, tako da se dobije posudica s otvorom na vrhu. Dodati vodu i omot dobro zatvoriti.
Zagrijte roštilj na 200 stupnjeva, stavite paket i pecite 15 minuta, a zatim okrenite i pecite još cca. 15 minuta,dok povrće ne omekša a kobasica ne porumeni.