Kobasica s krumpirom i mahunama

Podijeli sa prijateljima


  • Ukupno:55 minuta
  • Vrijeme pripreme:25 minuta
  • Vrijeme pečenja:30 minuta
  • Način pečenja:izravan, srednja temperatura


SASTOJCI



  • 4 osobe
  • 500g salame, izrezati na 2-3 cm kolutove
  • 340g svježih mahuna, narezanih
  • 300g krumpira, 3 cm debele komade
  • 150g mrkve, 5mm kolutići
  • 1 veliki luk, sjeckani
  • 1 žličica soli
  • papar po ukusu
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 80ml vode
  • 5g maslaca

PRIPREMA

U velikoj zdjeli pomiješati sve povrće, kobasice i ulje. Uzeti veliki komad folije, namašteni, istresti povrće i kobasicu, dodati komadić maslaca. Popapriti i posoliti. Saviti rubove folije, tako da se dobije posudica s otvorom na vrhu. Dodati vodu i omot dobro zatvoriti.

Zagrijte roštilj na 200 stupnjeva, stavite paket i pecite 15 minuta, a zatim okrenite i pecite još cca. 15 minuta,dok povrće ne omekša a kobasica ne porumeni.











Dodano!

U košaricu