- Skupaj:Ukupno: 30 minuta + mariniranje
- Čas priprave:10 minuta
- Čas mariniranja:preko noći
- Čas peke:20 minuta
- Način peke:izravan, srednja temperatura
SASTOJCI
- 4 osobe
- 2 lungića (cca. 1 kg)
- 60ml sojinog umaka
- 55g smeđeg šećera
- 30ml balsamico octa
- 1 sušenog luka
- 1 cimeta u prahu
- 2 maslinovog ulja
- prstohvat papra u prahu
PRIPREMA
U maloj zdjeli pomiješajte sve sastojke osim mesa. U plastičnu vrećicu na zatvaranje stavite meso i prelijte marinadom. Istisnite zrak iz vrećice i zatvorite. Meso par puta stisnemo u vrećici da se marinada prelije ravnomjerno po mesu.Mariniramo u hladnjaku preko noći.
U maloj zdjeli pomiješajte sve sastojke osim mesa. U plastičnu vrećicu na zatvaranje stavite meso i prelijte marinadom. Istisnite zrak iz vrećice i zatvorite. Meso par puta stisnemo u vrećici da se marinada prelije ravnomjerno po mesu.Mariniramo u hladnjaku preko noći.
U maloj zdjeli pomiješajte sve sastojke osim mesa. U plastičnu vrećicu na zatvaranje stavite meso i prelijte marinadom. Istisnite zrak iz vrećice i zatvorite. Meso par puta stisnemo u vrećici da se marinada prelije ravnomjerno po mesu.Mariniramo u hladnjaku preko noći.
Pečeno meso ostavite da odstoji nekoliko minuta prije nego što ga izrežete na medaljone i poslužite.