GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE. → Mješavine začina za pečenje svinjskih rebaraca
Nejc PEŠEC Podijeli sa prijateljima 
Svinjska rebra su jednostavno bolja uz odgovarajuću mješavinu začina. Ovdje možete pronaći dvije iskušane mješavine, sa kojima će rebarca biti za prste polizati. Mješavinu možete koristiti za različite komade svinjetine.
Slatko – kisela mješavina za utrljavanje rebrica
Upotreba: svinjska rebra
Preporučujemo:
156,90 €
100,00 €
349,90 €
1.599,00 €
599,00 €
Količina: 500 ml
Sastojci: - 240 ml smeđeg šećera
- 120 ml mljevene paprike
- 1 žlica crnog papra
- 2 žlice soli
- 1 žlica bijelog papra
- 1 žlica kajenskog papra
- 1 žlica češnjaka u prahu
- 1 žlica luka u prahu
Sve sastojke pomiješamo i čuvamo u staklenoj hermetički zatvorenoj posudi do 30 dana.
Mješavina 11 začina za utrljavanje
Upotreba: svinjetina
Količina: 240 ml
Sastojci: - 60 ml mljevene paprike
- 2 žlice nejodirane soli
- 2 žlice luka u prahu
- 1 žlica kumina
- 1 žlica češnjaka u prahu
- 2 žličice suhog tamjana
- 2 žličice sušene kadulje
- 1 žličica crnog papra
- 1 žličica sušene naribane limunove korice
- ½ žličice mljevenog muškatnog oraščića
- ½ žličice mljevenog chilia chipotle
Sve sastojke pomiješamo i čuvamo u staklenoj hermetički zatvorenoj posudi do 30 dana.
Tečaj €/kn: 7,53450