Mješavine začina za pečenje svinjskih rebaraca

Podijeli sa prijateljima


Svinjska rebra su jednostavno bolja uz odgovarajuću mješavinu začina. Ovdje možete pronaći dvije iskušane mješavine, sa kojima će rebarca biti za prste polizati. Mješavinu možete koristiti za različite komade svinjetine.

Slatko – kisela mješavina za utrljavanje rebrica



Upotreba: svinjska rebra

Količina: 500 ml

Sastojci:
  • 240 ml smeđeg šećera
  • 120 ml mljevene paprike
  • 1 žlica crnog papra
  • 2 žlice soli
  • 1 žlica bijelog papra
  • 1 žlica kajenskog papra
  • 1 žlica češnjaka u prahu
  • 1 žlica luka u prahu

Sve sastojke pomiješamo i čuvamo u staklenoj hermetički zatvorenoj posudi do 30 dana.

Mješavina 11 začina za utrljavanje



Upotreba: svinjetina

Količina: 240 ml

Sastojci:
  • 60 ml mljevene paprike
  • 2 žlice nejodirane soli
  • 2 žlice luka u prahu
  • 1 žlica kumina
  • 1 žlica češnjaka u prahu
  • 2 žličice suhog tamjana
  • 2 žličice sušene kadulje
  • 1 žličica crnog papra
  • 1 žličica sušene naribane limunove korice
  • ½ žličice mljevenog muškatnog oraščića
  • ½ žličice mljevenog chilia chipotle

Sve sastojke pomiješamo i čuvamo u staklenoj hermetički zatvorenoj posudi do 30 dana.










Dodano!

U košaricu