Party hot dog s nadjevom od kiselih krastavaca

Podijeli sa prijateljima


  • Ukupno:90 minuta
  • Vrijeme pripreme:70 minuta
  • Vrijeme pečenja:20 minuta
  • Način pečenja:direktni, srednja temperatura


SASTOJCI



  • 8 hot dogova
  • 8 goveđih hrenovki
  • 8 hot dog peciva
  • 3dcl jabučnog octa
  • 1 žličica sjemenki gorušice
  • 1 žličica sjemenki korijandera
  • 2 žlice šećera
  • 8 većih kiselih krastavaca
  • 1 bijeli luk
  • 1 žuta paprika
  • 2 žlice svježe nasjeckanog kopra
  • kečap
  • estragon senf

PRIPREMA

Roštilj pripremimo za direktan način pečenja i zagrijemo ga do temperature 180°C. Hrenovke pečemo približno 8-10 minuta dok ne postanu zlatno smeđe.

U tavi pomiješamo jabučni ocat i sjemenke, te smjesu zakuhamo na rešetki roštilja. Kuhamo tako dugo dok se količina tekućine ne prepolovi i nastane gusti sirup. Dok umak vrije, na male komadiće nasjeckamo kisele krastavce, luk i papriku i umiješamo u sirup kako bismo dobili nadjev. Nadjev posolimo i popaprimo po želji, te ga 1 sat pohranimo u hladnjak..

Pecivo raspolovimo i namažemo sa senfom i kečapom te napunimo s hrenovkom i nadjevom.










Dodano!

U košaricu