Pečene breskve s mekanim kozjim sirom

Podijeli sa prijateljima


  • Ukupno:20 minuta
  • Vrijeme pripreme:15 minuta
  • Vrijeme pečenja:5minuta
  • Način pečenja:direktni, srednja temperatura


SASTOJCI



  • 8 osoba
  • 170g mekanog kozjeg sira
  • 15ml meda
  • 4 svježe breskve
  • 8 listova mente
  • 30ml mlijeka

PRIPREMA

Pomiješamo kozji sir, mlijeko i med u maloj zdjeli.

Zagrijemo roštilj na srednju temperaturu (180 stupnjeva) i nauljimo rešetke. Polovice breskvi stavimo na roštilj sa prerezanom stranom prema dolje i pečemo 5 do 7 minuta, dovoljno da dobiju lijepe grill otiske a breskve se počnu karamelizirati.

Breskve skinemo s roštilja i napunimo ih smjesom sira, ukrasimo listićima mente i poslužimo dok su tople.










Dodano!

U košaricu