- Ukupno:20 minuta
- Vrijeme pripreme:10 minuta
- Vrijeme pečenja:10 minuta
- Način pečenja:direktni, visoka temperatura
SASTOJCi
- 8 osoba
- 2 žlice fino nasjeckanog bilja (peršin, korijander, vlasac)
- 1,5 žlica grubo mljevene soli
- ½ žlice grubo mljevenog papra
- prstohvat kajenskega papra
- 8 klipova kukuruza
- 1 žlica biljnog ulja
- 120g maslaca
PRIPREMA
Pripremite roštilj za direktno pečenja na temperaturi od 240 °C.
U maloj zdjeli promiješajte maslac, bilje, sol, papar i kajenski papar. U slučaju, da je maslac pretvrd, zagrijte ga.
Kukuruzne klipove namažite uljem i pecite 8-10 minuta na direktnoj vatri.
Uzmite kukuruz s roštilja i namažite s biljnim maslacem.