Pečeni kukuruz s biljnim maslacem

Podijeli sa prijateljima


  • Ukupno:20 minuta
  • Vrijeme pripreme:10 minuta
  • Vrijeme pečenja:10 minuta
  • Način pečenja:direktni, visoka temperatura


SASTOJCi



  • 8 osoba
  • 2 žlice fino nasjeckanog bilja (peršin, korijander, vlasac)
  • 1,5 žlica grubo mljevene soli
  • ½ žlice grubo mljevenog papra
  • prstohvat kajenskega papra
  • 8 klipova kukuruza
  • 1 žlica biljnog ulja
  • 120g maslaca

PRIPREMA

Pripremite roštilj za direktno pečenja na temperaturi od 240 °C.

U maloj zdjeli promiješajte maslac, bilje, sol, papar i kajenski papar. U slučaju, da je maslac pretvrd, zagrijte ga.

Kukuruzne klipove namažite uljem i pecite 8-10 minuta na direktnoj vatri.

Uzmite kukuruz s roštilja i namažite s biljnim maslacem.










Dodano!

U košaricu