- Ukupno:25 minuta i mariniranje
- Vrijeme priprave:10 minuta
- Vrijeme mariniranja:30 minuta
- Vrijeme pečenja:15 minuta
- Način pečenja:direktan, srednja temperatura
SASTOJCI
- 4 osobe
- 700g goveđeg odreska Flat Iron
- 3 žlice maslinovog ulja
- grubo mljevena sol
- grubo mljeveni papar
- 10 grančica peršina
- 100g parmezana, tanko narezanog
- Sok od pola limuna
PRIPREMA
Meso premažite s dvije žlice maslinovog ulja, a zatim ga začinite solju i paprom i marinirajte 30 minuta.
Roštilj pripremite za pečenje na direktan način na temperaturi od 200 ° C. Stavite odrezak na roštilj i pecite 5 minuta sa svake strane, kako bi se postigla razina srednje pečen. Nakon pečenja neka meso odstoji 5 minuta prije nego što ga izrežete.
U međuvremenu pomiješajte peršin, parmezan, sok od limuna i 1 žlicu maslinovog ulja te začinite sa soli i paprom. Salatu poslužite preko kriški odrezaka.