Salata od Flat Iron odreska s parmezanom i peršinom

Podijeli sa prijateljima


  • Ukupno:25 minuta i mariniranje
  • Vrijeme priprave:10 minuta
  • Vrijeme mariniranja:30 minuta
  • Vrijeme pečenja:15 minuta
  • Način pečenja:direktan, srednja temperatura


SASTOJCI



  • 4 osobe
  • 700g goveđeg odreska Flat Iron
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • grubo mljevena sol
  • grubo mljeveni papar
  • 10 grančica peršina
  • 100g parmezana, tanko narezanog
  • Sok od pola limuna

PRIPREMA

Meso premažite s dvije žlice maslinovog ulja, a zatim ga začinite solju i paprom i marinirajte 30 minuta.

Roštilj pripremite za pečenje na direktan način na temperaturi od 200 ° C. Stavite odrezak na roštilj i pecite 5 minuta sa svake strane, kako bi se postigla razina srednje pečen. Nakon pečenja neka meso odstoji 5 minuta prije nego što ga izrežete.

U međuvremenu pomiješajte peršin, parmezan, sok od limuna i 1 žlicu maslinovog ulja te začinite sa soli i paprom. Salatu poslužite preko kriški odrezaka.











Dodano!

U košaricu