Argentinski umak za odreske
Nejc PEŠEC Podijeli sa prijateljima Upotreba: umak serviramo uz odreske (stupanj pečenja medium rare).
Količina: 400 ml
Sastojci - 240 ml sjeckanog peršina
- 120 ml maslinovog ulja
- 60 ml vinskog oceta
- 1 žlica sjeckanog češnjaka
- 1 žličica origana
- 1 žličica ljute paprike
- ½ žličice krupne soli
Po želji 1 žlica sjeckanog svježeg ružmarina 1 žličica sjeckanog svježeg timijana
Sastojke pomiješamo i ostavimo u hladnjaku najmanje jedan dan, nakon toga ih uz miješanje kuhamo 10 minuta na visokoj temperaturi. Pripremljeni umak poslužimo uz sirovi ili polusirovi odrezak.
Preporučujemo:
1.049,90 kn
109,90 kn
915,10 kn
629,00 kn
2.199,00 kn
10.284,20 kn
3.999,00 kn
3.299,00 kn
4.299,00 kn
3.899,00 kn