GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE. → Argentinski umak za odreske
Nejc PEŠEC Podijeli sa prijateljima Upotreba: umak serviramo uz odreske (stupanj pečenja medium rare).
Količina: 400 ml
Sastojci - 240 ml sjeckanog peršina
- 120 ml maslinovog ulja
- 60 ml vinskog oceta
- 1 žlica sjeckanog češnjaka
- 1 žličica origana
- 1 žličica ljute paprike
- ½ žličice krupne soli
Po želji 1 žlica sjeckanog svježeg ružmarina 1 žličica sjeckanog svježeg timijana
Sastojke pomiješamo i ostavimo u hladnjaku najmanje jedan dan, nakon toga ih uz miješanje kuhamo 10 minuta na visokoj temperaturi. Pripremljeni umak poslužimo uz sirovi ili polusirovi odrezak.
Preporučujemo:
156,90 €
100,00 €
349,90 €
1.599,00 €
599,00 €
649,90 €
Tečaj €/kn: 7,53450