GARANCIJA CIJENE. →

Broil King tehnologija

Podijeli sa prijateljima

Svaki plinski roštilj Broil King je dizajniran kako bi se osigurala svestranost roštiljanja. Bez obzira koji model odaberete, legendarni sustav roštiljanja Broil King omogućuje pripremu gotovo svih jela na različite načine. Možete ispeći savršene odreske, hrskavu piletinu pa čak i deserte. Svaki dio roštilja dizajniran je i proizveden za određenu namjenu. Kada ih spojimo, rezultati su jednostavno spektakularni. Vrhunski ispečeno meso te iznimne okuse na Broil King roštilju nećete moći dugo zaboraviti.

KOMORA ZA ROŠTILJANJE- NEVJEROVATNO ODRŽAVANJE TOPLINE
Izrađene od lijevanog aluminija, emajliranog porculanom čelika i visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Ove komore za roštiljanje imaju izvrsnu sposobnost zadržavanja topline koju održavaju duže vremena kad postignu optimalnu razinu. One su dizajnirane tako da omogućuju jednakomjeran raspored topline te precizno zadržavanje temperature na željenoj razini.
REŠETKE ZA PEČENJE - STEAK KAO U RESTORANU
Rešetke za pečenje nude izvrsnu apsorpciju topline zbog čega imaju nevjerojatnu snagu pečenja te na taj način svi sokovi i okusi ostaju u mesu. Sve rešetke su dvostruke. S jedne strane klasična rešetka kako bi dobili odreske pečene kao u restoranu. Druga strana ima udubljenja u kojima se tekućina nakuplja i isparava, tako da istodobno obuhvaća meso koje će na taj način biti još sočnije. Masivne rešetke lako se čiste i održavaju te imaju dug životni vijek. U nekim su roštiljima dostupni i inačici od nehrđajućeg čelika.
FLAV-R-WAVE SUSTAV ISPARAVANJA- NEVJEROVATAN OKUS
Flav-R-Wave sustav isparavanja od nehrđajućeg čelika osigurava jednoliku raspodjelu topline na cijeloj površini roštilja dok štiti plamenike. Masti i ostale tekućine koje padnu na njih odmah se isparavaju. Para koja nastaje raste prema hrani i daje hrani nezaboravljiv "okus roštilja". To daje pravi "okus roštilja" na plinskom roštilju.
DUAL-TUBE SUSTAV ZAGRIJAVANJA - JEDNAKOMJERNA UČINKOVITOST
Patentirani Dual Tube sustav pruža veliku snagu, jer bočni izlaz plina stvara dvije vrste plamena. Posebna tehnologija "cijevi u cijevi" osigurava ravnomjernu toplinu na površini za pečenje. Izrađen od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete s 10 godina jamstva.
LINEAR-FLOW VENTIL - SAVRŠENA TEMPERATURA
Linerar-flow ventili s 180 ° Sensi-Touch upravljačkim gumbima pružaju precizan nadzor topline, omogućujući vam da postavite roštilj na savršenu temperaturu za pečenje ili sporo kuhanje.

Tečaj €/kn: 7,53450Dodano!

U košaricu