GARANCIJA CIJENE. →

Broil King

Podijeli sa prijateljima

Čelik. Dizajn. Snaga! Sjevernoamerička proizvodnja!

Broil King je standard za proizvodnju plinskih roštilja, koji su poznati po svojoj izradi izdržljivosti. Svi Broil King roštilji napravljeni su u tvornicama Sjeverne Amerike u Huntingtonu (Indiana), Dicksonu (Tennessee) i Waterlou (Ontario).

Tvrtka je u vlasništvu obitelji od 1906., a više od 30 godina njihova strast je proizvodnja najboljih plinskih roštilja. Broil King u proizvodnji ne prepušta ništa slučaju, zbog čega se gotovo svi dijelovi rade u njihovim tvornicama. Svaki Broil King roštilj započinje s idejom, nastavlja se s dizajnom, inženjeringom, vlastitom proizvodnjom alata, epoksi bojanjem, emajlom čelika s porculanskim premazom, lijevanjem čelika i aluminija, završne montaže, pakiranja i distribucije. Od ideje do roštiljanja u vašem vrtu, roštilji Broil King se izrađuju kirurškom preciznošću pod stalnim nadzorom proizvodnje kako bi vam osigurali ugodno i bezbrižno druženje s prijateljima.

Svaki Broil King plinski roštilj dizajniran je kako bi vam pružio nevjerojatan raspon mogućnosti za roštiljanje. Bez obzira koji model odaberete, legendarni sustav kuhanja Broil King pruža vam mogućnost pripremanja gotovo svih jela na različite načine. Ispecite savršeni odrezak, hrskavu piletinu, napravite savršenu pizzu, desert, juhu na dodatnom plameniku ili pripremite savršenu pljeskavicu za vaš hamburger. Svaki dio roštilja dizajniran je i razvijen za određenu namjenu. Kada ih spojimo, rezultati su jednostavno spektakularni. Vaš Broil King vas uvijek nagrađuje nevjerojatnim okusom roštilja.
Tečaj €/kn: 7,53450Dodano!

U košaricu