Buffalo krilca

Podijeli sa prijateljima


  • Ukupno:65 minuta
  • Vrijeme pripreme:15 minuta
  • Vrijeme pečenja:50 minuta
  • Način pečenja: direktno, srednja temperatura


SASTOJCI



  • 8 osoba
  • 1,5kg krilaca (bez gornjeg tanjeg dijela)
  • 3dcl ljutog chili umaka
  • 5dcl cola cole
  • 1/2 žličice crvene paprike
  • 1/2 žličice papra
  • 1 žlica soja umaka

PRIPREMA

Roštilj pripremimo za direktno pečenje na temperaturi od 200 ° C.

U velikoj posudi pomiješajte čili umak, colu, crvenu papriku, crni papar i umak od soje. Umak dobro izmiješati i staviti krilca u umak. Stavite lonac na rešetku i pustite umak da proključa.

Zatim lonac maknite sa rešetke, hvataljkom uzeti krila iz umaka i staviti ih na rešetku. Pecite 8-10 minuta, tijekom pečenja okrenite dvaput. Zatim krila stavite natrag u lonac s umakom i stavite lonac natrag na rešetku, da umak prokuha. Postupak pečenja se ponovi tri puta, tako da je ukupno vrijeme pečenja 50 minuta.

Krilca možemo poslužiti s roštilja, ili možete prije posluživanja krilca držati kratko u umaku.











Dodano!

U košaricu