- Ukupno:65 minuta
- Vrijeme pripreme:15 minuta
- Vrijeme pečenja:50 minuta
- Način pečenja: direktno, srednja temperatura
SASTOJCI
- 8 osoba
- 1,5kg krilaca (bez gornjeg tanjeg dijela)
- 3dcl ljutog chili umaka
- 5dcl cola cole
- 1/2 žličice crvene paprike
- 1/2 žličice papra
- 1 žlica soja umaka
PRIPREMA
Roštilj pripremimo za direktno pečenje na temperaturi od 200 ° C.
U velikoj posudi pomiješajte čili umak, colu, crvenu papriku, crni papar i umak od soje. Umak dobro izmiješati i staviti krilca u umak. Stavite lonac na rešetku i pustite umak da proključa.
Zatim lonac maknite sa rešetke, hvataljkom uzeti krila iz umaka i staviti ih na rešetku. Pecite 8-10 minuta, tijekom pečenja okrenite dvaput. Zatim krila stavite natrag u lonac s umakom i stavite lonac natrag na rešetku, da umak prokuha. Postupak pečenja se ponovi tri puta, tako da je ukupno vrijeme pečenja 50 minuta.
Krilca možemo poslužiti s roštilja, ili možete prije posluživanja krilca držati kratko u umaku.