KRALJ
ŽARA
Prodajni salon
098 247 829
Besplatna dostava. Otprema robe
u roku od 24h
Pomoć
Košarica
Roštilji i smokeri
Pribor
za roštilj
Noževi i
pribor
Pokloni
i bonovi
Akademija
roštiljanja
Savjeti
i recepti
Moja košarica
Prodajni salon
Pomoć korisicima
Košarica
KRALJ ŽARA
GARANCIJA
NAJNIŽE
CIJENE. →
Okusni recepti i savjeti
Marinade i začini
Pravilno pečenje
Recepti
Marinade i začini
Vrste roštilja i dodaci
Marinade i začini
Mariniranje, nanošenje začina i odležavanje mesa u slanoj vodi poboljšavaju okus našim specijalitetima s roštilja. Mnogi su recepti za pripremu odličnih začina za meso, salamure i marinade.
Pravilna upotreba umaka kod pečenja na roštilju
Umak od vrhnja s hrenom
Pivski umak sa chiliem
Bourbon umak
Kevinov umak
Slatko-zlatni umak
Argentinski umak za odreske
Jack Daniels umak
Ljuti umak Jamajka
Umak od Guiness piva
Umak od kokosa i crvenog currya
Espresso umak za roštilj
Najbolji umaci na svijetu
Odlični preljevi za meso na roštilju
Umaci za pripremu piletine i ribe s roštilja
Mješavina začina za utrljavanje peradi
Višenamjenske mješavine začina za utrljavanje
Egzotične mješavine začine iz cijelog svijeta
Mješavine začina za pečenje svinjskih rebaraca
Odlična mješavina začina za odreske
Pet salamura koje morate iskušati
Salamura od ananasa
Azijska salamura
Salamura od vina
Salamura od kave
Jabučna salamura
Kako mariniramo meso za roštilj?
Upotreba salamure kod pripreme mesa na roštilju
Pravilna priprema mješavine začina za utrljavanje
Bogatstvo začina i priprema roštilja
Okusni recepti i savjeti
Marinade i začini
Tečaj €/kn: 7,53450
Dodano!
U košaricu