Divide & Conquer fleksibilni sistem pečenja

Podijeli sa prijateljima


Roštilj, koji je desetljećima služio svojoj namjeni, poboljšali smo i stvorili fleksibilan sistem pečenja, koji omogućuje pečenje na različitim temperaturnim zonama i istovremeno omogućuje više prostora za pečenje.



Prednosti fleksibilnog sistema pečenja



Više prostora za pečenje

Fleksibilni sistem pečenja povećava standardnu površinu prostora za pečenja dva ili čak tri puta. Na taj način ukupna površina za pečenje na standardnom roštilja Kamado Joe promjera 46 cm iznosi nevjerojatnih 4,258 cm2.

Različite zone topline

Fleksibilni sustav za pečenje uključuje toplinski deflektor koji omogućuje da vaš roštilj Kamado Joe stvori različite temperaturne zone. Na primjer, reflektor topline postavite na najnižu razinu roštilja (lijevo), jednu polovinu rešetke na desnu stranu, a drugu na gornji nivo roštilja (desno). Na vrhu možete na indirektnoj temperaturi peći povrće a dole na direktnoj temperaturi odreske.



Različiti tipovi rešetki za različite potrebe kuhanja

Fleksibilni sistem pečenja uključuje polovice rešetki različitih oblika a što je potrebno za raznolikost u pripremi raznih jela.



Elementi fleksibilnog sistema pečenja

  • fleksibilan okvir sustava pečenja,
  • polovina rešetke za pečenje,
  • pola toplotnog deflektora,
  • nastavak za dodatke sistema.




Osnovne konfiguracije fleksibilnog sistema pečenja:

  • standardni nastavak za roštilj,
  • standardni nastavak za dimljenje,
  • direktno / indirektno pečenje,
  • direktno / indirektno pečenje na više nivoa,
  • pečenje na dva nivoa,
  • tri nivoa pečenja,
  • pizza / kruh.












Dodano!

U košaricu