GARANCIJA CIJENE. →

Kamado Joe

Podijeli sa prijateljima


Tvrtku Kamado Joe osnovao je Robert 'Bobby' Brennan, samoproglašeni fanatik roštilja na otvorenom. Kao iskusni grill majstor u poslovnom i privatnom životu već desetljećima koristi sve moguće vrste roštilja, od jeftinog roštilja na ugljen do visoko kvalitetnih, skupih roštilja na plin. Ako ga pitate da li su bolji roštilji na plin ili roštilji na ugljen, odmah će odgovoriti roštilji na ugljen. Zašto? Zbog okusa. Za njega ne postoji ništa bolje do savršeno pečenih zalogaja na ugljen. Pogotovo ako su pečeni na Kamado Joe roštilju.Njegova strast - potraga za savršeno pečenim mesom na roštilju, što ga je dovelo do Kamado roštilja. Kamado roštilji korištenjem visokokvalitetnog prirodnog ugljena ostvaruju iznenađujuću fleksibilnost u kuhanju i raspon temperature, koji ne omogućuje niti jedan drugi roštilj, i koji jednostavno nadahnjuje istinske ljubitelje roštiljanja.

Bobby je Kamado roštilje koristio nekoliko godina, prije nego što se odlučio oblikovati svoj, u skladu s načelima dobre kvalitete i najviše vrijednosti za cijenu roštilja. On je odabrao najbolje materijale, razvio niz inovacija i uveo u svijet Kamado Joe roštilje, koji su oduševili prave ljubitelje roštilja i kuhanja na otvorenom.

Kamado Joe roštilji su zvijezda među roštiljima i kada se uspoređuju njihove prednosti i troškovi svakog pečenja, brzo ćete uvidjeti da oni nude najviše za vaš novac.U Kamado Joe su stalno u akciji i potrazi za novim proizvodima i dodacima koji će učiniti vaše pečenje još boljim i zabavnijim. Obećajemo vam da ćete s Kamado Joe roštiljem dobiti vrhunski proizvod, koji će raditi baš onako kako se očekuje od njega.
Tečaj €/kn: 7,53450Dodano!

U košaricu