La Caja China

Podijeli sa prijateljima


Bilo je to godine 1985. u blagdansko vrijeme pred sam Božić, kada je Roberto Guerra pripremao svinjetinu na improviziranom roštilju te razmišljao o teškoćama i sporom postupku pripreme mesa. Njegov otac pričao mu je priče o dugim, drvenim sanducima, koji su mu ostali u sjećanju iz djetinjstva. Sjetio se naprave koju su zvali "kineski okvir", kojom se vrijeme pripreme svinjetine prepolovilo. Otac mu je pomogao, te su zajedno napravili svoj roštilj.

Nekoliko godina kasnije osnovao je tvrtku La Caja China. Izrada najpopularnijih modela zahtijeva rezanje i spajanje velikih komada lameliranog drveta u obliku kutije, rezanje i savijanje aluminijskih dijelova, kojima je oblažena kutija s unutrašnje strane. Neki od željeznih dijelova - posuda za ugljen i posuda za cijeđenje - izrađuju se u tvornici u Medleyu na Floridi. Ostale dijelove izrađuju vanjski izvođači (regali, kuke, ručke). Za gospodina Guerro izuzetno je važno znati kada stižu zalihe, jer jedan dan puno znači.

La Caja China omogućuje svakome jedinstveni kulinarski doživljaj. Naši roštilji za pečenje peke namijenjeni su za ukusnu i jednostavnu pripremu bilo koje vrste mesa. Svatko sam lako sastavi roštilj pomoću priloženih uputa, dostupnih na našoj web stranici. Priprema svinjetine ispod peke postaje jednostavan zadatak, samo slijedite naš vodič za pečenje, upute za pripremu i recept! Ne čekajte, pokušajte sa La Caja Chino, naručite svoj roštilj još danas!

Predsjednik La Caja Chine g. Roberto GuerraDodano!

U košaricu