GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE. → Pečenje cijelog pileta na roštilju uz pomoć posude za pečenje pileta
Nejc PEŠEC Podijeli sa prijateljima Odlično ispečeno pile hrskave korice i sočno iznutra uvijek je hit na pikniku i ponos svakog Kralja žara. Priprema cijelog pileta je manje komplicirana nego što možete očekivati - potrebna je odgovarajuća oprema - posuda za pečenje pileta. Koristimo je za pečenje pileta, krumpira i povrća, ali je odličan dodatak i za pečenje kestena.
Način upotrebe:
- Pile dobro začinimo po vlastitom ukusu
- U aluminijsku čašicu na posudi ulijemo aromatičnu tekućinu koja tijekom pečenja vlaži unutrašnjost pileta (pivo, vino, sok od naranče...)
- Pile stavimo na posudu, tako da lijepo "sjedne"
- Roštilj zagrijemo na temperaturu za pečenje
- U posudu dodamo priloge ( krumpir na početku pečenja, povrće na polovici pečenja) i sve zajedno stavimo na rešetku roštilja
Preporučujemo:
63,90 €
82,00 €
116,90 €
19,90 €
23,50 €
39,90 €
Tečaj €/kn: 7,53450