Slatko-zlatni umak
Nejc PEŠEC Podijeli sa prijateljima Upotreba: dimljena svinjetina, govedina, janjetina i piletina
Količina: 1000 ml
Sastojci: - 800 ml jabučnog octa
- 60 ml meda
- 60 ml senfa
- 4 žlice smeđeg šećera
- 4 žlice morske soli
- 4 žlice grubo mljevenog chilia
- 2 žlici grubo mljevenog crnog papra
U veliku tavu stavimo sve sastojke i kuhamo, stalno miješajući na niskoj temperaturi-paziti da ne zavrije! Nakon 20 minuta posudu uklonimo s vatre, pričekamo da se ohladi do sobne temperature, zatim prelijemo u staklenu posudu i do upotrebe čvrsto zatvorimo.
Preporučujemo:
89,00 kn
999,00 kn
729,00 kn
2.469,00 kn
12.059,00 kn
4.359,00 kn
4.039,00 kn