GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE. → Umak od kokosa i crvenog currya
Nejc PEŠEC Podijeli sa prijateljima Uporaba: jagnjetina, teletina, puran, lupinarji, ribe, zelenjava, kruh
Količina: 500 ml
Sastojci: - 1 žlica ulja od repice
- 2 žličice narezanog svježeg đumbira
- 2 usitnjena češnja češnjaka
- 340 ml kokosovog mlijeka
- 75 g nasjeckanog luka
- 2 žlice crvene paste od currya
- 1 žlica smeđeg šećera
- 2 žlice soka od limete
- 2 žlice svježe sjeckanog korijandera
- 2 žlice ribljeg umaka
Na srednje jakoj vatri u tavi zagrijemo ulje, dodamo luk i miješamo dok ne omekša (cca 4 minute), dodamo đumbir i češnjak, (miješamo 3 minute), dodamo kokosovo mlijeko, curry pastu, smeđi šećer, riblji umak i sok limete. Kada umak zavrije, smanjimo temperaturu i kuhamo još 5 minuta. Na kraju dodamo korijander. Umak ohladimo te upotrijebimo ili pospremimo u hladnjak ( najviše 2 dana).
Preporučujemo:
156,90 €
100,00 €
349,90 €
1.599,00 €
599,00 €
Tečaj €/kn: 7,53450