GARANCIJA CIJENE. →

Wüsthof

Podijeli sa prijateljima

Tvrtka Wüsthof osnovana je 1814. godine u njemačkom gradu Solingenu, svjetski poznatom po proizvodnji noževa i ostalih alata za rezanje. U modernim proizvodnim pogonima u centru grada trenutno je zaposleno više od 350 ljudi. Tvrtka je od svog osnutka ostala u vlasništvu obitelji; danas je vodi gospodin Harald Wüsthof .

Tijekom svoje povijesti, tvrtka je najviše pažnje posvetila kvaliteti proizvodnje i pažljivog odabira materijala - danas je Wüsthof jedina tvornica u Solingen gdje se svi proizvodni procesi i dalje obavlja sama. Visoka kvaliteta dokazana je brojnim međunarodnim nagradama koje je tvrtka primila; Wüsthof noževi su u više navrata bili proglašeni najboljim kuhinjskim noževima u stručnim časopisima i na sajmovima diljem svijeta. Wüsthof je ujedno i službeni opskrbljivač njemačke kuharske reprezentacije.

Najveći dokaz kvalitete je suradnja s francuskom kuharskom školom Le Cordon Bleu. Godine 1895. osnovana je posebna akademiju sa 25 škola u 15 zemalja, vodeća svjetska institucija u obrazovanju profesionalnih kuhara. Rezultat suradnje je i linija noževa Le Cordon Bleu, koja se koristi u svih 25 škola.
Tečaj €/kn: 7,53450Dodano!

U košaricu