GARANCIJA CIJENE. →

Zašto odabrati keramički roštilj Kamado Joe

Podijeli sa prijateljima


Kamado Joe jednostavno je najbolji keramički roštilj-po kvaliteti izrade, po inovativnosti kao i po mnoštvu dodataka koje dobivate u osnovnoj cijeni roštilja.

Kamado Joe je idealno napravljen



Samo jedan pogled na Kamado Joe i shvatiti ćete da pred sobom imate vrhunsko napravljen keramički roštilj, u kojem je puno vremena i truda uloženo u odabir kvalitetnih materijala kao i razvoj tehnologije. Umjesto običnog roštilja proizveli smo svestrani, vrhunski alat, na kojem lako pripremite sve što vam padne na pamet, od sporo dimljenih rebarca do pečenog odreska ili pizze sa hrskavom korom.

 1. Roštilj ima sustav za podešavanje temperature, otvaranjem ili zatvaranjem ventila
 2. Za podešavanje temperature ima dvvostruki disk od kovanog željeza
 3. Rešetke su od pocinčanog čelika
 4. Masivni vanjski dio od keramike otporan je na toplinu
 5. Masivne polietilenske police visoke gustoće lako i brzo možete složiti na roštilj
 6. Posudu za pepeo jednostavno samo povučete iz roštilja i ispraznite
 7. Vrata sprečavanju propuh i služe kao dodatna pomoć za regulaciju temperature
 8. Lopatica za ugljen poslužiti će kod odstranjivanja pepela te pri radu s ugljenom
 9. Hvataljka iza rešetke olakšava pomicanje hladne ili vruće rešetke a ruke vam ostanu čiste
 10. Čvrsta kolica-kako bi roštilj bio stabilan i siguran
 11. Čvrsti kotači za lako pomicanje, možete ih lako ukloniti ukoliko želite pozicionirati stabilno roštilj na jednom mjestu
 12. Toplinski detektori omogućuju vam indirektno pečenje, dimljenje itd.

Kamado Joe sadrži sve što vam je potrebno



Za razliku od konkurencije, roštilj Kamado Joe sadrži sve što vam treba za roštilj

 • keramički roštilj Kamado Joe
 • robusni željezni stalak
 • fleksibilni sistem za pečenje
 • police za meso
 • lopatica za ugljen
 • hvataljka za rešetku

Sve ove dodatke koji su ovdje uključeni u cijenu, konkurencija naplaćuje.

Kamado Joe je najsvestraniji



Kamado Joe nije samo roštilj. Njegova izuzetna sposobnost izoliranja topline omogućuje mu da uz polovicu goriva, koje je potrebno za klasični roštilj na ugljen, peče na izuzetno niskim ili izuzetno visokim temperaturama (100-500ºC). Zbog ovakvog raspona temperature i mogućnosti da temperaturu održava tijekom duljeg razdoblja, Kamado Joe je svestrani alat koji vam omogućuje:

standardno pečenje na žaru
(Kamado Joe je u prvom redu roštilj, keramičke konstrukcije, unikatnog oblika i gorivom na ugljen, koje mesu daje sočnost i aromu.)

dimljenje
(Kamado Joe ima sposobnost izuzetne kontrole topline, koja nam omogućuje uz ekonomično korištenje ugljena, pečenje od 12 sati na niskim temperaturama, ali bez dodavanja ugljena. Dakle, zapalite roštilj Kamado Joe navečer, stavite peći lijepi komad rebrica i ujutro je gotovo!)

pečenje na visokoj temperaturi (searing)
(neke namirnice zahtijevaju visoku temperaturu roštilja, kako bi rezultati bili najbolji, npr. odresci. Kamado Joe može dostići temperaturu do 500ºC, što je čak i veća temperatura nego što vam je potrebno.)

pečenje kao u pećnici
(na roštilju Kamado Joe lako pečete sve što biste inače u običnoj pećnici-lako je ispeći kruh, pizzu i vjerojatno će to biti jedna od najboljih pizza koje ste ispekli …).

Jela pečena na roštilju Kamado Joe su zdravija i sočnija



Pečenjem na roštilju želimo dobiti sočniju hranu. To se postiže kombinacijom masnoće na mesu i sokova u mesu te načinom pečenja. Ako imamo manje masan komad mesa, oslanjamo se na vlagu u mesu , koja će dati sočnost. Ukoliko se ta vlaga izgubi, meso ostane tvrdo i suho, što je neuspjeh svakog kralja žara.

Kamado Joe je stručnjak za pripremu sočnog mesa čak i kod manje masnih komada mesa. Zašto? Oblik roštilja i njegova izuzetna sposobnost izolacije omogućuju da za određenu temperaturu trebate manje direktne vrućine, a zbog oblika vrući zrak bolje i brže cirkulira te je hrana prije gotova. Plinski roštilji zahtijevaju više direktne topline kako bi postigli jednaku temperaturu i zato više isušuju meso. Manje direktne topline znači manje isušivanje mesa, a za posljedicu bolje sočnije meso.

Jedinstveni dizajn-kruženje topline-brža priprema-uz manji gubitak vlage.



Odlična izolacija roštilja-manje goriva za postizanje potrebne temperature



Izvanredna toplina + cirkulacija zraka - brzo pripremljeni sočni odresci kao iz restorana



Sposobnost dugoročnog održavanja temperature + kruženje zraka - sočna puretina i piletina



Manje direktne topline idealno je za pečenje divljači i drugih komada nemasnog mesa, koje se na drugim vrstama roštilja nerijetko posuše.



Roštilj na ugljen– pravi okus roštilja



Pravi okus roštilja dobijemo tako da se meso aromatizira pomoću drveta koje dimi. Za Kamado Joe koristi se samo ugljen (to je polusagorijeli komad drveta) i na taj način isto dobivamo pečeno meso sa pravom aromom roštilja.

Prirodna obilježja i karakteristike roštilja Kamado Joe osiguravaju:

 • roštilj je spreman za pečenje u samo 15 min, za izvanrednu kontrolu temperature pomoću ventila od kovanog željeza sa dva diska, jednostavno okrenete disk i promijenite temperaturu
 • za minimalan otpad-ugljen ostavlja puno manje pepela u usporedbi sa briketima, pepeo se pokupi iz posude za ugljen, koju jednostavno lako i brzo ispraznite, a napola izgorjeli ugljen možete ponovno upaliti i upotrijebiti za sljedeće pečenje.


Najbolje jamstvo



Znamo da su Kamado Joe roštilji najbolji, i zato je garancija doživotna a slanje svih keramičkih dodatnih dijelova besplatno.





Tečaj €/kn: 7,53450







Dodano!

U košaricu