BLACK FRIDAY. →

Pribor za pečenje Precision, 3-djelni

Weber   - #6764
Weber Pribor za pečenje Precision, 3-djelni

71,90 € 68,30 € -5% ŠTEDITE 3,60 €

(514,61 kn)


RASPOLOŽIVO U SLJEDEĆIM VARIANTAMA
Pribor za roštilj Starter, 2-dijelniWeber Pribor za pečenje Precision, 2-djelniWeber Pribor za pečenje Precision, 3-djelni

Opis proizvoda

Set za roštilj od nehrđajućeg čelika, koji uključuje lopaticu, hvataljku i silikonsku četku, posebno je dizajniran za pripremu hranom na roštilju. Jedinstvena ručka pružit će udobnost, a da pritom ne sklizne tijekom korištenja. Hvataljke su dizajnirane kako bi osigurale najoptimalnije držanje hrane, ali kada se ne koriste mogu se zaključati u zatvorenom položaju kako ne bi zauzimale prostor. Oštrica za okretanje ima zakrivljenu ručku koji omogućuje okretanje hrane na podignutom rubu roštilja, te stoga vaše ruke nisu izložene toplini. 3-dijelni Weber pribor za roštilj bit će idealan suputnik za sve koji peku na većim roštiljima na drveni ugljen ili plin. Zahvaljujući najkvalitetnijem materijalu, pribor će vam služiti dugi niz godina. Pribor se nakon upotrebe može prati u perilici posuđa.

  • Izrađen od najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika.
  • Ergonomski dizajnirana ručka za maksimalnu udobnost.
  • Kukica za vješanje osiguravaju da je pribor uvijek optimalno pohranjen i pri ruci.
  • Može se prati u perilici posuđa.
Zbog svoje dužine od 46 cm pribor je idealan za roštilje na drveni ugljen promjera 47 cm i 57 cm te plinske roštilje.Tečaj €/kn: 7,53450Dodano!

U košaricu